beats by dre cheap

Bog blagoslovio prijatelje

Prije pet godina (Bože, kako vrijeme leti...) pisao sam ovdje o prijatelju iz JNA. Pitao sam se gdje li je, je li uopće živ. Neki treći lik tražio ga, preko google-a. Tražilica mu izbaci moj tekst i čovjek mi se javi na komentarima, kaže mi da je Nemanja živ i zdrav i privatnom porukom mi posla njegovu e-mail adresu. Javio sam se Nemanji kratkim pismom. Najprije nije mogao da me se sjeti, a kad se sjetio pisao mi je... Pisao mi je duga pisma, o sebi, prošlosti, o tome kako sada živi. Moram priznati da sam bio iznenađen, ali i sretan: spoznah da, zasigurno, postoji još jedan nitkov poput mene, ko se ne boji svoje riječi - Nemanja.

Ja sam se, u međuvremenu, u ovih pet godina, počeo bojati svoje riječi. Počeo sam sumnjati u sebe, u svoje Snove, u svoje principe, odgovore koji su mi pomagali da hodim ovom "dolinom suza". Kako i sami vidite, usvojih kršćansku dogmu o Plavoj Planeti, a ako ovdje još postoje oni koji su čitali moj blog znaju koliko sam snažno, jako, uvjerljivo slavio život... Za koji danas samo znam da postoji. No, nešto ga ne osjećam snažno, kao nekad...

No, večeras mi je Nemanja na Facebook poslao Anour Brahem: "Le Voyage De Sahar" i podsjetio me da u meni živi Adler koji jako osjeća život i spreman je ginuti za njega... Samo prijatelj može poslati muziku sa kojom je lijepo voditi ljubav... Odvojite malo vremena i opustite se, poslušajte album i nadam se da ćete osjetiti kako je zvukom skoro materijalizirano ono što se vidjelo i doživjelo, ili se može vidjeti i doživjeti, ili mislimo, očekujemo, pretpostavljamo da se može vidjeti i doživjeti u Sahari.

Ponuda koju ne možete odbiti
http://plavitalas.blogger.ba
29/04/2012 23:45